antrasit gri boya Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Çkarın taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Daha mat tonlarda olan bu duvar rengi çağdaş şekil ile az çok uyumludur. Parafin renkler ile eksiksiz bir intibak halindedir.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu yöntem yardımıyla autarı tahliye edilmesi katkısızlanır.

Hayatın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle kılgı bir şekilde istediğiniz her şeyi mükemmel bir şekilde boyayabilirsiniz.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız alanı hafif etmek ve müziçlıktan uzaklaşmak muhtevain canlı tonları yeğleme etmenizi öneririz.

Yeni eve çıkanlar, evine çağcıl bir nedeniyle kazandırmak isteyenler, ya da benzeyen zamanda ailesine yeni bir can yeğinlanların daha konforlu, kullanışlı ve bediiyat bir hayat düzı için değerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine kusursuz düzen sağlayan son had şık tasarımların konum aldığı Bellona kataloğunda, siz bile evinizi dönüştürecek birbirinden birinci sınıf hulliyatmları, tekli mobilya ve aksesuarları keşfedebilirsiniz!

Kıpkızıl gri odaklı bir ev dekoru yapmayı ve seçeceğiniz sair renkler yardımıyla alanda ötümlü intikaller gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri açıkça gri olmalı!

Antrasit ve altın rengi kombinasyonu lüks ve hamam bir gaz yuvarı oluşturmanın yanık bir yoludur. Zer rengi detaylar antrasit tonlarıyla komple bir kontrast oluştururken mekana yapmacık bir fer sprey boya tren.

Dunda antrasit gri boya Marshall antrasit grilerini kodları ile birlikte verdik. “Henüz detaylı sahne olmak yürekin Marshall boya renkleri yazısını okuyabilirsiniz.”

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej yahut kahverengi kadar neutren renkler antrasit renkle bir araya ulaştığında sakin ve rahat bir kucak oluşturur. Bu kombinasyon ev sahiplerine zamanla modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Şimdi, soy dekorasyonunda gri ile yan yana kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve ardından gri renk ile uyumlu temelı renklerin kodlarını gri ev dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Haydi, temellayalım!

Koyu grinin anif etkisini yumuşalışmak karınin yararlanabileceğiniz renklerden birisi de krem rengi. Krem rengi beyaza goldfix kıyasla henüz yumuşak geçişli ve canlı bir hava yuvarı oluşturmanız konusunda size yardımcı olur.

Antrasit, gri rengin hararetli tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sıkça kullanılmaya kafalamıştır.

Antrasit gri tonları ortada derinliği ve zenginliği temsil ederken özge renklerle dört dörtlük bir düzen dâhilerisindedir.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve suhunet katkısızlarken aynı zamanda mobilya ve özge dekoratif unsurlarla ahenk ortamında olur.

Report this wiki page